Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014



ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε.Γ.Ο. 

 στο ΔΥΝΑΜΙΚΟ της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. τα σωματεία της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν στη διοίκηση της Ε.Γ.Ο. τα σωματεία γυμναστικής, που ενέκριναν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της Ομοσπονδίας για τη χρήση του έτους 2013.  
Στην τακτική γενική συνέλευση της Ε.Γ.Ο., η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/02) στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, εκπροσωπήθηκαν 46 από τα 81 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου, καθώς και 3 σωματεία χωρίς δικαίωμα ψήφου. 
Ο οικονομικός απολογισμός για τα πεπραγμένα του 2013 εγκρίθηκε ομόφωνα, ενώ ο διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκε με 45 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά.
Επιπλέον, το σώμα ενέκρινε ομόφωνα την αλλαγή έδρας της Ε.Γ.Ο., καθώς και την πρόταση για αλλαγή γεωγραφικής κατανομής των Αθλητικών Ενώσεων Γυμναστικής, βάσει της οποίας τα σωματεία της Θεσσαλίας θα ενταχθούν στην Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και τα σωματεία της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας στην Α.Ε.Σ.Γ.Α.. 
Ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, κατέθεσε από το βήμα της γενικής συνέλευσης τις προτάσεις του για την επιβίωση της ελληνικής γυμναστικής, μπροστά στο αδιέξοδο που δημιουργούν οι τελευταίες περικοπές στις κρατικές επιχορηγήσεις. Για το λόγο αυτό, προανήγγειλε την σύγκληση νέας, έκτακτης γενικής συνέλευσης μέσα στις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση και να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: