Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 4ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ "ΑΙΑΝΤΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ"



Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο θεσμός πλέον του 4ου κυπέλλου ενόργανης Γυμναστικής που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά ο δραστήριος σύλλογος "ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ".
Η συμμετοχή των αθλητριών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και έφτασε τον αριθμό 100. Η παρουσία μεγάλου αριθμού γονιών και φίλων του αθλήματος προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό τόσο τους διοργανωτές όσο και τους εκπροσώπους του Δήμου αλλά και της ΑΕΣΓΒΕ, οι οποίοι αρχίζουν να συζητούν και να μελετούν τρόπους εμπλουτισμού και καλύτερης αξιοποίησης αυτής της αθλητικής δραστηριότητας.
Αυτές οι δράσεις των συλλόγων είναι πολύ σημαντικές και εκτός από την προβολή του αθλήματος συμβάλλουν σε σημαντικό βαθμό στην ανάπτυξή του.
Ευχόμαστε αυτές οι εκδηλώσεις να συνεχίσουν να διοργανώνονται με την ίδια αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα και ελπίζουμε ότι θα βρουν και άλλους ηθικούς και υλικούς υποστηρικτές αλλά και μιμητές.
Η επιτυχία του τουρνουά αυτού θα μείνει αξέχαστη στην μνήμη όλων όσων το παρακολούθησαν. Γονιών, αθλητικών και διοικητικών παραγόντων, προπονητών, μελών αθλητικών συλλόγων και τόσων άλλων.
Προπάντων όμως των παιδιών που συμμετείχαν και των οποίων οι ικανότητες μα και το αθλητικό πνεύμα που εκδηλώθηκε με την χαρά της συμμετοχής και την σωστή εκτέλεση των προγραμμάτων τους, ήταν και παρέμειναν μέχρι το τέλος εφάμιλλα των μεγάλων.
Η διοργάνωσή του από τον «ΑΙΑΝΤΑ» ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ( που τελούσε υπό την αιγίδα της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και του ΔΗΠΠΑΚΥΘ), ενός αθλητικού συλλόγου που από τότε που ιδρύθηκε, το 2004, έχει να επιδείξει πάμπολλες ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες στην ενόργανη γυμναστική , στον ακροβατικό διάδρομο και στο τραμπολίνο.
Το Δ.Σ. του συλλόγου φιλοδοξεί να καθιερώσει και να εμπλουτόσει την διοργάνωση του Κυπέλλου κάθε χρόνο στην Περαία, μια ευχή-πρόταση που με χαρά και συμπαράσταση σε υλικοτεχνική υποδομή, βρίσκει σύμφωνο και τον Πρόεδρο της Α.Ε.Σ.Γ.Β. Ε. κο Λάμπρο Κωνσταντή όπως τόνισε και ο ίδιος, συγχαίροντας τους διοργανωτές και τις νεαρές αθλήτριες για τις επιδόσεις τους.
Στο τουρνουά συμμετείχαν με περίπου 100 αθλήτριες οι ομάδες :

Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΑΣΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΠΥΡΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Α.Ο.Ε.Γ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Γ.Σ. ΒΟΛΛΟΥ
ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: