Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΖΥΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ!

 
 
 
Την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό του δίζυγου eεξασφάλισε και πανηγύρισε ο Βασίλης Τσολακίδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αφού τερμάτισε 6ος στον προκριματικό των ανδρών και θα είναι ανάμεσα στους οκτώ φιναλίστ, την Τρίτη 7 Αυγούστου στις 16:00 ώρα Ελλάδας!

Ο 33χρονος σπεσιαλίστας του δίζυγου έγινε ο πρώτος Έλληνας Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο, με δεδομένο ότι εξασφάλισε μια θέση στην προνομιούχο οκτάδα του αγωνίσματός του. Οι 15,466 βαθμοί που συγκέντρωσε, έπειτα από μια εξαιρετική εμφάνιση στο απογευματινό γκρουπ του προκριματικού, τον έφεραν τελικά στην 6η θέση, μεταξύ των αθλητών που είχαν δικαίωμα πρόκρισης (μάξιμουμ 2 από κάθε χώρα). Στον τελικό του δίζυγου, αντίπαλοι του Τσολακίδη θα είναι οι Γιουσούκε Τανάκα (Ιαπωνία, 15,866), Καζουχίτο Τανάκα (Ιαπωνία, 15,725), Ζε Φενγκ (Κίνα, 15,633), Εμίν Γκαρίμποφ (Ρωσία, 15,600), Μαρσέλ Νγκάιεν (Γερμανία, 15,525), Ντανιέλ Κοράλ Μπαρόν (Μεξικό, 15,433) και Τσενγκλόνγκ Ζανγκ (Κίνα, 15,366).

Ο αθλητής του Ολυμπιονίκη προπονητή Αλέκου Ιωακειμίδη θα αγωνιστεί 5ος μεταξύ των οκτώ φιναλίστ, βάσει της κλήρωσης που είχε γίνει εκ των προτέρων. Όλα πλέον είναι ανοιχτά, ακόμη και για την εξασφάλιση ενός από τα μετάλλια. Να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του δίζυγου δεν έχει εξαντλήσει το όριο του βαθμού δυσκολίας του προγράμματός του.

Δείτε δηλώσεις παρακάτω από τον Βασίλη Τσολακίδη και τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη. Πηγή: sport.gr:





Video streaming by Ustream
Video streaming by Ustream

Δεν υπάρχουν σχόλια: