Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ....


Πολλή θετική ενέργεια και εμψύχωση από 200 και πλέον φίλους της ρυθμικής γυμναστικής, που γέμισαν το προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, εισέπραξε η ελληνική ομάδα ανσάμπλ, στην αποχαιρετιστήρια εμφάνισή της πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 

Η Εθνική ομάδα (Σταυρούλα Σαμαρά, Μαριάνθη Ζαφειρίου, Αλεξία Κυριαζή, Ελένη Δόικα, Βάσω Ζάχου, Εύη Λουκάγκου) πρωταγωνίστησε μια ξεχωριστή γιορτή το απόγευμα της Παρασκευής (27/07), τρεις ημέρες πριν από την αναχώρησή της για το Λονδίνο.

Τα κορίτσια της Τζένης Παπαδοπούλου κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα όλων, παρουσιάζοντας τα προγράμματά τους στις 3 κορδέλες / 2 στεφάνια και στις 5 μπάλες, μπροστά σε φίλους, συγγενείς, αλλά και μεγάλες μορφές του παρελθόντος: Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του 2000 Κλέλια Πανταζή, οι 5ες Ολυμπιονίκες του 2004 Άννυ Πανταζή και Ελένη Χρονοπούλου, αλλά και ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της ενόργανης, Ιωάννης Μελισσανίδης. Επιπλέον, πολλοί άλλοι πρώην πρωταθλητές εξέφρασαν τις ευχές τους στην ομάδα, είτε τηλεφωνικά, είτε στέλνοντας ανθοδέσμες. 

«Ήταν μια υπέροχη γιορτή. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους φίλους της γυμναστικής, που γέμισαν τον Άγιο Κοσμά παρότι βρισκόμαστε στο κατακαλόκαιρο. Η ενέργεια που μας έδωσαν, θα μας κάνει να ταξιδέψουμε στο Λονδίνο με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία», τόνισε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Τζένη Παπαδοπούλου και συμπλήρωσε: 
«Σε αγωνιστικό επίπεδο, είχαμε κάποια λάθη στις εκτελέσεις των προγραμμάτων μας, αλλά πρόκειται για λάθη ελεγχόμενα. Η ομάδα είχε ένταση και καλή παρουσία, πράγμα που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Παράλληλα, η αποθεραπεία των δύο κοριτσιών που προέρχονται από τραυματισμούς, πηγαίνει όλο και καλύτερα. Πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με αισιοδοξία και χαμόγελο».


Φωτογραφίες από τη γιορτή:












Δεν υπάρχουν σχόλια: